Over Anke Wijnen

Anke is coach en vormgever, aanjager en innovator van Learning & Development in organisaties. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in lijnfuncties, HR en L&D. Waarvan ruim 14 jaar als leidinggevende. Leading Change is haar op het lijf geschreven.

 

 

Ze realiseerde met haar team een transformatie van een niet gefocuste en reactieve L&D-afdeling naar gewaardeerde, cruciale ondersteuner bij organisatieveranderingen en zorgde ze voor effectievere en efficientere leertrajecten door gebruik van innovatieve technologie. Op dit moment combineert Anke haar coach- en facilitatorpraktijk met de functie van People Development Lead bij Schiphol Group. Haar expertise bevindt zich op het snijvlak van organisatie-ontwikkeling, duurzaam presteren, versterken van vakmanschap & talent en persoonlijke ontwikkeling. Mensen en hun eigen(wijs)heid zijn altijd de basis van waaruit zij werkt. In complexiteit en verandering voegt Anke waarde toe door het geheel te blijven zien en door samen stappen te definiëren en te blijven zetten. Anke ondersteunt haar coachees bij het zetten van deze stappen en realiseren van hun dromen. Ook als iets niet lukt of niet werkt is dat waardevol, elke geleerde les is immers een stap naar het doel. Starten bij “wat is” en leren door te doen, daar houdt Anke van.

Anke studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Zij is MMS geaccrediteerd coach en global ICF (International Coach Federation) member. Daarnaast volgde zij opleidingen tot facilitor (Open Space Technology) en teamcoach. Anke brengt helderheid. Haar manier van werken is oprecht en liefdevol, fris en enthousiast en tegelijkertijd doortastend en doelgericht.

Anke Wijnen
Anke brengt helderheid